Uterommet er endelig ferdig

Se uterommets klatrevegg her

Etter en god porsjon med tålmodighet og en snill mann som hjelper der jeg selv ikke har peiling, har nå kattegården blitt nesten ferdig. Men ferdig nok til at jeg kan dele noen bilder med dere andre kattevenner.


Øverst til høyre kan dere skimte en paviljong. Der har jeg hengt opp en hengestol og en hengekøye som blir flittig brukt når været er bra. Meningen er at en drueplante og en villvin skal dekke hele taket, slik at det også på vinteren kan være et lunt sted å sitte for kattene og meg.Vi har boret i fjellet og satt ned noe jerngreier som vi deretter har murt fast tykke planker til. Deretter har vi festet netting over det hele. Så har vi spikret fast en topp som også er bekledd med netting.

Når kattene klatrer opp dit og møter motstand imot nettingen, gir de opp.

Helt øverst på paviljongen har jeg brukt helt vanlige leikrukker som jeg har festet med en vinkelskrue til å henge opp bilder med. Oppe i dem putter jeg telys og vips så har vi en herlig belysning på kvelden uten at kattene kan brenne seg.

 Her i midtgangen pleier jeg å sette noen leketelt og tunneler som kattene gjemmer seg for hverandre.

De elsker også å sole seg på disse varme hellene.Her er det noen urter som kattene kan forsyne seg av.


Dette er en broketbladet sibirkornell som er veldig lett og forme og som blir helt trolsk om kvelden når jeg har på lys under den.


Her kan jeg sitte i skyggen med litt lesestoff og kose meg med besøk av min ellers så opptatte mann eller en god venninne.

Dvs når jeg klarer å sitte stille da. Er litt rastløs av meg. Den lille radioen på bordet er helt håpløs, såjeg har montert et anlegg på innsiden av vinduet som du kan skimte. Så har jeg to høytalere som henger i nærheten. Herlig med musikk og litt nyheter mens jeg steller både hage og katter.Her sitter Kalinka å lurer på en av kattene litt lengre opp i kattegården


Kalinka elsker denne hengestolen. Her har hun akkurat hoppet oppe i den og prøver å få balansen, før hun legger seg ned.


Molly til venstre og Kalinka til høyre tar seg en liten formiddagsblund.


Deilige Molly sitter å lurer.


Liten kattevask


Disse fiskene i dammen er virkelig noen lekre stykker. Hvordan i all verden skal jeg få tak i dem, tenker Molly


Bugatti under veldig på om det ikke fins noen veier som går an å snike seg helt ut til naboens katt.

Sorry Bugatti. Vi har sett alle de smutthullene du har funnet og gjort noe med det.Etter en lang fisketur gir Bugatti opp. Ingen gullfisker eller slørhaler gikk det an å få i dag heller.


Zaranjo storkoser seg ved siden av dammen. Fiskene blir veldig nysgjerrig når kattene kommer å vil drikke der.

Da samles de rundt munnen på katten som drikker. Noen ganger er de bare noen cm unna å svømme rett inn.

For dere som lurer på hva i alle dager jeg har gjort med katten her på dette bildet .

Han skal ikke posere for noe undertøy eller noe slikt he he.

Det er en truse som hundene (tispene) bruker når de får løpetid. Zaranjo får den på seg når han er inne i stua og ellers i huset. Jeg putter et bind inne i den så markerer han kun i dette bindet som jeg bare bytter. På den måten kan han være ute i kattegården og sammen med de andre kattene uten at jeg er redd for at han skal parre f.eks sin egen datter eller Molly såpass tett etter fødselen.